Skip to content Skip to footer
80808080
Servicii din
servicii funerare calarasi
servicii funerare calarasi
istoria noastra

De peste 10 ani ajutam familiile sa isi ia ramas bun de la cei dragi!

Servicii Funerare Militaru apreciaza foarte mult increderea dumneavoastra de peste 10 ani. Clientii nostri ne aleg pe noi si produsele noastre pentru ca stiu ca suntem cei mai buni din piata si astfel am ajuns cea mai importanta Agentie Funerara din Calarasi si membri cu drepturi depline in Asociatia Europeana a Serviciilor Funerare.

Am condus pe ultimul drum personalitati marcante din Calarasi si suntem compania care prin calitatea serviciilor si profesionalismului oferit a devenit lider in domeniul serviciilor funerare din Calarasi. Echipa noastra de profesionisti va ofera consiliere profesionala si preturi pentru toate buzunarele.

PROGRAM: NON-STOP

CUM VA PUTEM AJUTA

Suntem Aici pentru a va Ajuta in Orice Situatie

Servicii Funerare Militaru este o afacere de familie cu promisiunea de a fi alaturi de fiecare familie si fiecare persoana indoliata. Ajutam familiile indurerate sa treaca cu usurinta peste partea organizatorica a funeraliilor pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

Servicii Funerare Militaru este alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati este un privilegiu si facem tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura servicii funerare de calitate in Calarasi, ce respecta traditiile precum si lucrari la preturi accesibile.

Oferim servicii funerare complete non-stop in Calarasi, ce acopera toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare in Romania si pana la realizarea de aranjamente florale desavarsite sau repatrieri.

0 +
Lucrari Funerare

Funerare Militaru va ofera servicii funerare complete 24 ore din 24 in orice zona din Calarasi si in zonele limitrofe!

0
Aranjamente Florale

Servicii Funerare Militaru este alaturi de familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii fata de persoanele dragi oferind cele mai frumoasa aranjamente florale din Calarasi.

testimoniale

Ce spun Clientii Nostri

Exista un motiv pentru care cuvantul Profesionalismul este in numele Funerare Militaru Calarasi. Sunt cu adevarat cei mai buni. Am gasit la ei acel pachet de servicii care m-a ajutat sa trec peste aceasta perioada dificila din viata mea. Recomand cu incredere!

Ioana

Sef Departament Achizitii

Multumim echipei Miliatru Funerare pentru repatrierea fara probleme a rudei noastre decedat in Italia si pentru raspunsul prompt si deplasarea rapida, precum si pentru nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite.

Madalin

Administrator Companie

Servicii funerare profesionale ! O întreaga echipa de profesionisti extrem de amabila care organizeaza intreaga înmormantare la cele mai inalte standarde! Recomand cu toata increderea Funerare Militaru Calarasi!

Monica

Brand Manager