Skip to content Skip to footer

Servicii Funerare

Oferim servicii funeraer complete 

În cei peste 10 de ani de experiență în serviciul funerar, putem afirmă că am ajutat peste 6000 de familii să treacă peste clipele grele și necazurile unui deces. Datorită seriozității, corectitudinii și promptitudinii am ajuns să fim printre cea mai cunoscută firma de servicii funerare din Călărași. Pierderea celor dragi implică o schimbare abruptă, ce alterează puternic firul epic al vieții oricui. În orice caz, noi suntem o echipa de profesioniști instruiți special pentru astfel de evenimente, unde este specială nevoie de compasiune și atenție la detalii.

funerare militaru

Serviciile Noastre

OFERIM SERVICII PREMIUM

Venim in intampinarea dvs. cu Servicii Funerare pentru toate buzunarele

In astfel de situatii nefericite pasii ce trebuie urmati sunt uneori confuzi. Nu va faceti griji pentru asta. Servicii Funerare Calarasi va ofera asistenta pe intreg parcursul procesului de inmormantare si vine in intampinarea dvs. cu un pachet personalizat in functie de cerintele dvs.

0 +
Lucrari Funerare

Constatarea decesului, Imbalsamari, consiliere de specialitate, intocmire acte deces, toaletare decedat, sicrie, urne, aranjamente florale, coroane, jerbe.

0
Transporturi Funerare

Transport national cu masini si limuzine funerare Mercedes si si transport international (repatrieri).

Pachete funerare complete
Suntem Aici pentru Tine

Contacteaza-ne Acum!