Skip to content Skip to footer
funerare militaru

Serviciile Noastre

OFERIM SERVICII PREMIUM

Venim in intampinarea dvs. cu Servicii Funerare Premium

In astfel de situatii nefericite pasii ce trebuie urmati sunt uneori confuzi. Nu va faceti griji pentru asta. Servicii Funerare Calarasi va ofera asistenta pe intreg parcursul procesului de inmormantare si vine in intampinarea dvs. cu un pachet personalizat in functie de cerintele dvs.

0 +
Lucrari Funerare

Constatarea decesului, Imbalsamari, consiliere de specialitate, intocmire acte deces, toaletare decedat, sicrie, urne, aranjamente florale, coroane, jerbe.

0
Transporturi Funerare

Transport national cu masini si limuzine funerare Mercedes si si transport international (repatrieri).

funerare militaru

Pachete Funerare

testimoniale

Ce Spun Clientii Nostri

Exista un motiv pentru care cuvantul Profesionalismul este in numele Funerare Militaru Calarasi. Sunt cu adevarat cei mai buni. Am gasit la ei acel pachet de servicii care m-a ajutat sa trec peste aceasta perioada dificila din viata mea. Recomand cu incredere!

Ioana

Sef Departament Achizitii

Multumim echipei Miliatru Funerare pentru repatrierea fara probleme a rudei noastre decedat in Italia si pentru raspunsul prompt si deplasarea rapida, precum si pentru nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite.

Madalin

Administrator Companie

Servicii funerare profesionale ! O întreaga echipa de profesionisti extrem de amabila care organizeaza intreaga înmormantare la cele mai inalte standarde! Recomand cu toata increderea Funerare Militaru Calarasi!

Monica

Brand Manager