Skip to content Skip to footer

Site-ul https://servicii-funerare-calarasi.ro este proprietatea Firmei Funerare Militaru SRL denumita incontinuare FUNERARE MILITARU. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul https://servicii-funerare-calarasi.ro .

Accesul si utilizarea site-ului https://servicii-funerare-calarasi.ro  se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii.Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

  1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Funerare Militaru. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al magagerului general al firmei.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

  1. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

  1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Funerare Militaru  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

  1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Funerare Militaru nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru detalii in legatura cu preluarea datelor cu caracter personal te rugam sa accesezi aceasta pagina: https://servicii-funerare-calarasi.ro/politica-de-confidentialitate/