Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport funerar

Nu va putem oferi o viata frumoasa dar va putem asigura un final decent!

In cei peste 10 de ani de experienta in serviciul funerar, putem afirma ca am ajutat peste 6000 de familii sa treaca peste clipele grele si necazurile unui deces.
Datorita seriozitatii, corectitudinii si promptitudinii am ajuns sa fim printre cea mai cunoscuta firma de servicii funerare din Calarasi.
Pierderea celor dragi implica o schimbare abrupta, ce altereaza puternic firul epic al vietii oricui. In orice caz, noi suntem o echipa de profesionisti instruiti special pentru astfel de evenimente, unde este speciala nevoie de compasiune si atentie la detalii.

Cum va putem ajuta?

Funerare Militaru este o firma autorizata pt prestarea serviciului de transport funerar. Serviciile noastre sunt complete: transport local si transport funerar international.

Transport local / Repatriere decedati – asiguram transportul persoanei decedate atat la nivel local, intre locatiile necesare procedurilor funerare, cat si din alta tara ori preluare de la aeroport. Avem experienta de peste un deceniu in repatriere decedati.
Serviciul de transport pompe funebre se efectueaza strict in conditii legale, cu masini autorizate, marca Mercedes, dotate cu echipamente speciale (incl. instalatie de refrigerare), in conformitate deplina atat cu legislatia romaneasca, cat si cu cea internationala.

servicii funerare calarasi

La Funerare Militaru Calarasi gasiti intr-un singur loc, toate produsele funerare necesare pentru inhumarea si pomenirea celor pierduti:
Sicrie, cruci, lucrari si monumente funerare, flori, coroane si jerbe, transport intern si international, catering si panificatie etc.

Va oferim, cu drag, suport logistic, materiale necesare si tot ce trebuie pentru inhumari speciale Coronavirus – COVID-19.